Aanbiedingen wijn
Wijn proeverijen
Afleveren bij u thuis
Partyservice
Geschenken en kerstpakketten

Party-service/Partyverhuur

 

Party Service Santé: uw partner voor elk feest.

 

Santé heeft voor elke feestelijke gelegenheid (klein of groot) de verhuur materialen in huis voor een succesvol feest. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, barbecue of een feest bij u thuis, wij verzorgen uw feest van tent tot theelepeltje. Wij verzorgen partyservice en partyverhuur in de regio Geldermalsen. Van Tiel, Buren en Culemborg tot Beesd, Waardenburg en Zaltbommel en alles wat daar tussen ligt.

 

Partyverhuur

Partytenten in alle maten en vormen met of zonder vloer. Tafels, stoelen, biertaps of tapbuffetten, serviesgoed, linnen, verlichting, verwarming, koelingen, barbecues noem maar op….

 

Download hier de bestellijst

 

Party Service/Catering

 

Naast alle materialen verzorgen wij ook de catering zoals alle dranken, diner of buffetten en het personeel. Wij beschikken zelfs over een Franse kok die kookt bij u op locatie en voor de chique aangelegenheden een gediplomeerde butler. Tevens verhuren wij aan en werken wij met bekende cateraars en organisatiebureaus uit de regio.

 

Evenementenorganisatie

 

Naast de service en advies die wij leveren kunt u ook de gehele organisatie van uw evenement aan ons overlaten, zodat die zorg niet op uw schouders rust.

 

Vraag vrijblijvend een offerte of vraag naar de mogelijkheden.  

Party Service Santé

 


 

 

©safira